Produkty

• Izolat białka sojowego GS5200A
• Izolat białka sojowego GS5100
• Koncentrat białka sojowego GS6100

Koncentrat białka sojowego GS6100

Zastosowanie.
Produkt ten jest wysokiej jakości koncentratem białka sojowego przeznaczonym do całej gamy produktów mięsnych, do solanek zalewowych, produktów blokowych. Jego wysoka jakość powoduje, że nie wpływa na smak produktu finalnego, jasna barwa pozwala na aplikacje w wyrobach drobiowych.

Właściwości
- Poziom białka – ponad 68% w suchej masie
- Neutralny smak, jasna barwa nie pozostawia posmaków w wyrobie gotowym.
- Bardzo dobre właściwości wiązania wody i tłuszczu w stosunku 1 : 6 :6.
- Można go stosować w formie uwodnionej lub na sucho do farszu.
- Charakteryzuje go wysoka czystość mikrobiologiczna pozwalająca na zachowanie wysokiej jakości podczas procesu produkcji.
- Wpływa bardzo korzystnie na strukturę produktu.
- Posiada bardzo dobre właściwości emulgujące. Doskonały emulgator to pasztetów i pasztetowych.
- Można go stosować w produktach, które poddawane są masowaniu. Nie tworzy skrzepów i bardzo dokładnie wchłania się w mięso.

Dozowanie
- Według dobrej praktyki technologicznej

Pochodzenie surowca.
Wyprodukowany z niemodyfikowanych genetycznie ziaren soi (NON GMO).
Posiadamy certyfikat SGS IP & Non GMO Supply Chain Certification.

Produkt spełnia aktualne wymagania mikrobiologiczne i pozostałe parametry jakości zdrowotnej obowiązujące w Polsce i Unii Europejskiej.



GUSHEN | 2009