Produkty

• Izolat białka sojowego GS5200A
• Izolat białka sojowego GS5100
• Koncentrat białka sojowego GS6100

Izolat białka sojowego GS5200A

Zastosowanie
Produkt ten jest wysokiej jakości izolatek białka sojowego przeznaczonym przede wszystkim do solanek nastrzykowych. Neutralny smak, zapach i barwa pozwalają na szerokie zastosowanie zarówno w produktach wieprzowych i drobiowych.

Właściwości
- Zawartośc białka - ponad 90% w suchej masie.
- Jasna barwa i neutralny smak.
- Charakteryzuje go wysoka czystość mikrobiologiczna pozwalająca na zachowanie wysokiej jakości podczas procesu produkcji.
- Wpływa bardzo korzystnie na strukturę produktu. Zapewnia w wędzonkach jednolity przekrój oraz zwięzłość plastra,
- Idealnie wchłania się do produktu dzięki specjalnej budowie mikrocząsteczek.
- Doskonałe wchłanianie wody i oleju, poprawia końcową wydajność.
- Bardzo dobrze rozpuszczalny.
- Zmniejsza ubytek w wyrobie gotowym pakowanym próżniowo w atmosferze gazów ochronnych.

Dozowanie
- Według dobrej praktyki technologicznej

Pochodzenie surowca.
Wyprodukowany z niemodyfikowanych genetycznie ziaren soi (NON GMO).
Posiadamy certyfikat SGS IP & Non GMO Supply Chain Certification.

Produkt spełnia aktualne wymagania mikrobiologiczne i pozostałe parametry jakości zdrowotnej obowiązujące w Polsce i Unii Europejskiej.



GUSHEN | 2009